SÜT SIĞIRLARINDA KURU DÖNEM BESLEMESİNDE RASYON KATYON-ANYON DENGESİ (Bahadır IŞIK)
BUZAĞI BESLEMESİNDE KOLOSTRUM ve ÖNEMİ, ERGİN DÖNEM ÜRÜN MİKTARI, KALİTESİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ (Ayşe GENÇ)
SÜT SIĞIRLARINDA KORUNMUŞ BESİN MADDELERİNİN KULLANIMI; SÜT VERİMİ, SÜT KALİTESİ, HAYVAN SAĞLIĞI VE ÜREME PERFORMANSI ÜZERİNE ETKİLERİ (Misal DADAK)
RUMİNANT HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN KABA VE YOĞUN YEM KAYNAKLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ VE YEM DEĞERLERİNİN TESPİTİNDE KULLANILAN TEMEL PARAMETRELER (Ömer Faruk KARATAŞ)
KONYA YÖRESİNDE ÜRETİLEN BİTKİSEL TARIM ÜRÜN ARTIKLARININ HAYVAN BESLEMEDE KULLANIM POTANSİYELLERİ (Ramazan Türemen)